Mas, Hadi n Baby Nuryn's Fotopages

By: Masniza Sairi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Oct-2008 08:51 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri... Maaf Zahir & Batin

[img]http://image_url[C:\Documents and Settings\MARDI\My Documents\World of Pics\Nuryn Lutfia 2/IMG_1180]


Thursday, 11-Sep-2008 05:08 Email | Share | | Bookmark
Puteri-puteri kesayangan Mama n Papa

Pooh sy
Sy pakai baju kakak ms kecik2 dulu
Big Boss
View all 12 photos...
Sekejap je masa berlalu.. Lutfia dah nak masuk 6bulan, Nuryn pn dh 2thn 5bln 2 mggu.
Mmm... progress Lutfia:
~ Start meniarap masa umur 4bln 1mggu
~ Start tumbuh 2 batang gigi bawah masa umur 4bln 1/2
~ Skrg tgh training nk merangkak.. Angkat2 punggung gitu..
~ Rambut masih lubang2
~ Pipi bam bam... Rasa sgt geram nk cium. Hehe..
~ Suka buat bunyi mat rempit sambil main air liur.. Iskh.. geli le Dik!
Mmm... Nuryn:
~ Sgt sibuk menyanyi esp. lagu Rasa Sayang, I Love U (Barney), Enjit2 Semut dll
~ Sgt suka menari.. pastu sibuk ajak kite nari sama
~ Tido lewat malam.. kul 1,2 pagi. Aduss... xlarat woo..
~ Sibuk bercakap
~ Kuat merajuk.. siap muncung2 mulut gitu
~ Suka sepah2 bila mkn
~ Pg2 bila hantar rumah Mak (pengasuh) mngamuk ajak g dai (kedai). X larat nk layan..
~ Suka kacau adik.. nk dukung adik ler etc.
~ Sgt suka menulis (harap2 bila besar nnt jadi pensyarah ye Sayang..)
~ Manja dgn Papa.. Bile nmpk Papa, menjerit punya le kuat mcm lama sgt xjumpa Papa
~ Sgt syg pada Momok (teddy bear). Actually nama bear tu Mok je.. camne ntah dh jd Momok
~ X suka pakai baju. Kalo kite pakaikan baju.. jap je dia dh bukak, basah sket pn nk bukak baju
~ Suka bukak diapers. Baru kencing skali dh xmo pakai.. Geram tol!
~ Suka main lompat2 buai


Thursday, 15-May-2008 07:57 Email | Share | | Bookmark
Introducing Nuryn Syaza Lutfia...

Syaza @ 2 months
1 day baby
Kena jaundice... Kuningnye muka dia
View all 6 photos...
Alhamdulillah, kami sekarang dah ada 2 puteri... Nuryn Damia & Nuryn Syaza Lutfia. Mama nak letak nama Syaza Lutfia jer, tp Papa nk sume anak dia ada awalan Nuryn. Tu yg nama jd panjang sket tu. Hehe...
Baby ni kami panggil Syaza... Mula2 igt nk panggil Lutfia, tp akak Mama nk panggil dia Piah, Atok nak panggil Adik Pia... Sabo jele... Cancel panggilan tu. Mama nak panggilan utk anak Mama yg bawa maksud
So, Nuryn = Cahaya, Syaza = Keharuman, Lutfia = Kehalusan
Syaza lahir on 12/03/08, berat 3.15kg di Hosp. Putrajaya. Sekarang dah 2bln, 5.7kg. Semangat sungguh anak Mama compare dgn Nuryn dulu
Apa2 pun, Mama & Papa doakan semoga kedua2 puteri kami ni akan menjadi insan yg solehah, beriman, berilmu & berakhlak mulia. Amin.


Friday, 30-Nov-2007 04:25 Email | Share | | Bookmark
Nuryn yg dah besar

Rajin sungguh anak Mama
Kakak yg baik
Girl in pink n red
View all 9 photos...
Nuryn dah 1thn 8bln skrg ni. Dah besar anak Mama Makin banyak akalnya... & kalo merajuk... boleh tahan lamanya.

Skrg trpaksa buat garang sket dgn dia Kitorg xmo dia manja sangat. Tp sbenarnye kesian nk marah dia... Tp dh trpaksa...

Skrg time plg best nak main dgn Nuryn... coz dia dah fhm kite ckp pe. Luckily Mama dh jarang outstat skrg ni. Yeehaaa...


Friday, 30-Nov-2007 03:50 Email | Share | | Bookmark
Cuti-cuti Malaysia - Cameron Highland

 
 
 
View all 6 photos...
Raya ke-5 kitorang g bercuti ke Cameron Highland. Mmg dh lama Mama tringin nak ke sana. Ni baru ada peluang. G sehari je. Soknye dah balik. Lagi lama dok sana, lagi banyak duit habis. Wakaka


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net